Logistyką zajmujemy się
od dziecka
Dostarczamy ładunki
delikatne z natury
Przyglądamy się wszystkim
Twoim potrzebom
Dokładnie sprawdzamy
najdrobniejszy szczegół
Profesjonalnie zajmujemy się
Twoim rozwojem
Dbamy o kompeksową realizację
Twojego zlecenia
Ponieważ, zwyczajnie...
lubimy naszą pracę

Polityka prywatności

INLOKO Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, właściciel strony internetowej www.inloko.eu, zobowiązuje się do należytej ochrony danych dotyczących odwiedzających stronę.

Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych spółka zobowiązuje się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych.

Administratorem Danych Osobowych jest: INLOKO Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, ul. Turystyczna 1 lok. 1, 02-633 Warszawa

Każdy użytkownik serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chce korzystać z usług i udostępniać informacje o sobie. Każdy użytkownik serwisu ma prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z serwisu.

Dane dotyczące użytkowników serwisu nie będą przekazywane, sprzedawane firmom, ani osobom trzecim. Firma nie przechowuje danych poufnych.

Dane przekazywane przez użytkowników strony będą wykorzystywane jedynie w celu komunikacji.

Do korzystania z serwisu internetowego www.inloko.eu wymagany jest odpowiedni sprzęt komputerowy z dostępem do sieci Internet, przeglądarka internetowa oraz w przypadku części usług czynna i prawidłowo skonfigurowana poczta elektroniczna.

Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. Nr 133 poz. 883 z późn. zm. użytkownik serwisu ma prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualniania, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu należy przesłać e-mail na adres biuro@inloko.eu

Niniejsza polityka nie narusza bezwzględnie obowiązujących przepisów prawa, w szczególności o ochronie konsumentów i konkurencji.

INLOKO siedziba w Warszawie
Turystyczna 1
02-633 Warszawa
Tel: +48 22 273 90 50 – 54
Tel: +48 22 273 90 56 – 58
Tel: +7 495 279 49 59 – 109
– – –
email: biuro@inloko.eu

Jeżeli potrzebujesz pomocy, zadzwoń lub napisz do nas

Tel. interwencyjny/HELP

Formularz kontaktowy